Cauta

vineri, 20 august 2010

Solzishorii

Face ce face Lizuca asta si odata la cateva luni se reinventeaza :D. O sa va arat niste bratzarici facute de curand... si "inspirate" de o bratara vazuta undeva pe un site acum ceva vreme ( da da.. si Lizuca "fura" si nu se rusineaza de chestia asta :D ). Bratara in cauza mi-a atras atentia cu niste mici solzisori din blug.. care luau forma unor mici floricele... completate de o mica margelutza argintie.. Anyways... cu ideea de "solzishor" in cap am inceput joaca... si zic eu a iesit ceva dragutz :> (da da urla modestia din mine :D)  ia aruncati o privire la ce a iesit:




A doua bratzarica cu verde o asteapta cuminte pe Cami sa o foloseasca, neaparat cu creativitate, in tinutele din toamna care se apropie :> iar prima si ultima inca sunt in cautarea unei domnisoare indraznetze care sa le puna in valoare (pretul e 10 lei fiecare, va astept cu detalii pe shoponline00@yahoo.com, sau id: shoponline00)

Un comentariu:

  1. Cami asteapta si ea sa o primeasca si sa bucure de ea! :) Cu siguranta, va da o nota de originalitate tinutei mele, in aceasta toamna care se apropie cu pasi repezi si pare sa fie atat de frumoasa! Mult succes in ceea ce faci, ca de inspiratie nu duci lipsa!:)

    RăspundețiȘtergere

Ajutati-ne cu sugestii sa marim numarul "dulciurilor"